Web Design & Development

Silke Van Engeland

Silke is gepassioneerd door koken en deelt haar culinaire kennis graag met anderen. Met kookworkshops, teambuilding evenementen, foodfotografie en receptontwikkeling wilde ze haar veelzijdigheid online presenteren. Studio Monty ging aan de slag om een website te ontwikkelen die de smaak en creativiteit van Silke perfect zou weerspiegelen.

Door de essentie van Silke's culinaire visie vast te leggen, hebben we silkevanengeland.be getransformeerd tot een smaakvolle online bestemming. De website biedt een uitnodigende en gebruiksvriendelijke ervaring, waar bezoekers kunnen kennismaken met Silke's workshops, teambuildings, fotografieportfolio en recepten.

Met een focus op snelheid, responsiviteit en zoekmachineoptimalisatie, zorgt de website ervoor dat Silke's culinaire aanbod gemakkelijk vindbaar is en haar publiek blijft groeien. Het resultaat is een online platform dat de passie van Silke voor koken op een heerlijke manier weerspiegelt en haar expertise op een toegankelijke manier deelt met de wereld.

Bezoek website

Performance scores

92%Excellent
GTMetrix Performance
96%Excellent
GTMetrix Structure
96%Excellent
Lighthouse Performance
96%Excellent
Lighthouse Best Practices
92%Excellent
Lighthouse SEO
81%Very Good
Lighthouse Accessibility

Eenvoudig CMS Systeem, op maat.

Silke is een bezige bij. Tijdens de strategiemeeting concludeerden we al snel dat een snel en eenvoudig te gebruiken CMS-systeem belangrijk zou zijn. Zo kan Silke gemakkelijk nieuwe blogposts toevoegen, afbeeldingen uploaden en bijsnijden, en alle benodigde informatie op de website aanpassen tijdens haar werk.