Web Design & Development

The Harbour

Studio Monty bouwde voor The Harbour een volledig nieuwe website. De website zorgt ervoor dat hun volledige doelgroep binnen enkele seconden de juiste informatie kan vinden. Op die manier begeleiden we potentiële klanten snel naar de juiste persoon binnen The Harbour, waardoor de interactie met potentiële klanten efficiënter verloopt en de conversie verbetert.

The Harbour is een matchmaker die investeerders verbindt met veelbelovende start-ups en scale-ups. The Harbour neemt voorbereidend werk uit handen, inclusief het selecteren en voorbereiden van bedrijven voor investering, wat investeerders tijd bespaart en uitgebreide ondersteuning biedt tijdens het financieringsproces. Hun team helpt oprichters bij het verfijnen van hun financiële plannen en pitchmaterialen, zodat investeerders over alle benodigde informatie beschikken.

Bezoek website

Potentiële klanten in enkele clicks begeleiden naar de info die ze zoeken.

Het doel van de nieuwe website is om het complete aanbod van diensten te kunnen voorstellen aan de volledige doelgroep van The Harbour, een startup, scale-up of kmo kan snel en gemakkelijk de weg vinden, een overzicht krijgen welke diensten interessant zijn, en onmiddellijk contact opnemen met de juiste persoon.

We bouwden een "megamenu" uit, de grotere broer van een menu navigatie, waarbij we op een gestructureerde manier heel wat info kunnen voorstellen aan de bezoeker, met in het achterhoofd natuurlijk ons hoofddoel, potentiële investeerders en bedrijven in contact laten komen, en kijken of er een match is.

Een page builder op maat, die toelaat om eenvoudig nieuwe pagina's aan te maken.

Voor dit project bouwden we een nieuw design systeem uit, het team van The Harbour kan in het CMS systeem snel nieuwe pagina's aanmaken, en heeft daarvoor toegang tot elke module uit het design. Dankzij deze "building blocks", hebben we een uitgebreid design, waar we jarenlang mee verder kunnen om nieuwe content aan te maken.

We bouwden ook een "megamenu" uit, de grotere broer van een menu navigatie, waarbij we op een gestructureerde manier heel wat info kunnen voorstellen aan de bezoeker, met in het achterhoofd natuurlijk ons hoofddoel, potentiële investeerders en bedrijven in contact laten komen, en kijken of er een match is.

State of the art technologie, zonder hoge kosten.

Snelheid en performantie zijn onze stokpaardjes, en niet alleen de onze. De snelheid waarmee een website ingeladen wordt, bepaalt voor een groot deel hoe goed je website gaat scoren op Google.

Om die snelheden te behalen, gebruiken we Netlify om de website te hosten, een effectieve caching technologie, en een wereldwijde CDN zorgen ervoor dat de website performant is over de hele wereld. We gebruiken Nuxt 3 om de website te presenteren, een framework gebouwd met snelheid en SEO in het achterhoofd.

Performance scores

96%Excellent
GTMetrix Performance
100%Excellent
GTMetrix Structure
95%Excellent
Lighthouse Performance
100%Excellent
Lighthouse Best Practices
100%Excellent
Lighthouse SEO
93%Very Good
Lighthouse Accessibility

Eenvoudig alle content beheren, door het hele team

We kozen voor dit project voor Directus als CMS systeem, dit systeem laat ons toe om heel snel wijzigingen te maken, op verschillende niveaus

De volledige website is gebaseerd op een "schema", dit wil zeggen dat als we een nieuw veld willen toevoegen, of data willen wijzigen in de backend, dit binnen enkele minuten kan, bij systemen zoals Wordpress verlies je al snel enkele uren.

Het team van The Harbour heeft toegang tot de CMS, we geven iedereen een eigen rol in het systeem, zodat elk lid van het team toegang heeft tot haar eigen afdeling in de CMS.